Find your way to internationality – 3. korak

V drugem tednu januarja pričenjamo s tretjim korakom projekta Find your way to internationality in po dolgem potovanju in nekaj odpovedanih letih začeli s pregledom prijavnic, ki smo jih že osnovali. Nabralo se je nekaj novih idej in čisto mladinsko smo začeli z energizerji in spoznavanjem nekaterih novih članov.

Find your way to internationality – 3. korak.

16 udeležencev s Finske, Estonije, Slovenije in Turčije pa bodo v tem tednu poleg priprave prijavnic za nov prijavni rok, pripravili kratko predstavitev programa Erasmus+, ki ga bomo predstavili skupaj v kariernem središču v Mariboru. “V petek pa nas čaka celodnevni trening, ki ga pripravljajo udeleženci skupaj z Adnanom in Lauro in je namenjen vsem mladinskim delavcem,” dodaja Laura Krančan, vodja projektov Mreže MaMa.

Tretji korak projekta potek v prostorih naše članice, MKC Maribor.

Poleg prijetnega druženja pričakujem, da bo pripravljen še vsaj en projekt poleg tega, ki sva ga uspela zasnovati v prvem delu seminarja. Vsekakor pa bo to cel kup novega znanja zame, kajti izkušenj z mednarodnega področja imam zelo malo,” je povedala Kristel iz Estonije.

Na tečaju usposabljanja imajo udeleženci poleg pridobivanja osnovnih znanj projektnega managementa tudi priložnost pripraviti natančen načrt izvedbe zadanega (odobrenega) projekta in tudi testirati predvidene aktivnosti na ostalih udeležencih z namenom pridobivanja dodatnih mnenj in idej za kvalitetnejšo izvedbo.

Projekt je financiran iz programa Erasmus + Mladi v akciji, Nacionalne agencije MOVIT.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa