Kandidacijski postopek za člana/članico Sveta Vlade RS za mladino

Na podlagi četrte točke Sklepe o ustanovitvi Sveta Vlade Republike Slovenije za mladino in v skladu s pozivom Urada Republike Slovenije za mladino Zavodu Mladinska mreža MaMa z dne 25.8.2021 za izvedbo postopka izbire predstavnika iz sedme alineje točke Sklepa o ustanovitvi Sveta Vlade RS za mladino, razpisujemo:

KANDIDACIJSKI POSTOPEK ZA ČLAN-ICO/A SVETA VLADE RS ZA MLADINO. 

Svet Vlade RS za mladino sestavlja 10 predstavnikov vladnih institucij in 10 predstavnikov mladinskih struktur, od teh je en predstavnik-ica mladinskih centrov.

Skladno s četrto točko Sklepa o ustanovitvi Sveta Vlade RS za mladino je za vodenje postopka izbire predstavnika mladinskih centrov pristojna Mladinska mreža MaMa.

Mladinska mreža MaMa zato poziva mladinske centre naj podajo predloge kandidatov-kandidatk za imenovanje člana Sveta Vlade RS za mladino, najkasneje do PONEDELJKA, 13.9.2021 (POŠTNI ŽIG na 13.9.2021). Kandidate lahko predlagajo vsi mladinski centri, ki so navedeni na priloženem seznamu (Priloga 2). Vsaka organizacija lahko predlaga največ eno kandidatko oz. kandidata. Poziv s prilogami najdete na spodnjih povezavah:

KANDIDACIJSKI POSTOPEK ZA ČLAN-ICO-A SVETA VLADE RS ZA MLADINO

Priloga 1 – poziv_predlaganje SVM_MaMa

Priloga 2_Seznam mladinskih centrov

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa