Mednarodno spletno usposabljanje na področju digitalne participacije

V okviru mednarodnega projekta “Youth voice through a European digital radio”, ki poteka v sodelovanju več Nacionalnih agencij programov Erasmus+ na področju mladine in Evropske solidarnostne enote, bo od 12. – 18. aprila 2021 preko spleta potekalo mednarodno usposabljanje za mladinske delavce, voditelje, trenerje in mentorje, katerega namen je izmenjava izkušenj področja digitalne participacije in digitalnega radia ter pridobijo nova znanja in kompetence s tega področja. 

Usposabljanje je del dolgoročnega projekta, katerega cilj je vzpostaviti nadnacionalno mrežo mladinskih digitalnih radijskih postaj kot inovativne oblike participacije mladih in mladim omogočiti kanal, da njihove ideje, predlogi, kritike pridejo do ustreznih odločevalcev. Jeseni sledi še en mednarodni seminar, s poudarkom na mreženju in povezovanju sorodnih organizacij.

K prijavi na usposabljanje vabijo vse, ki delujete na področju mladinskega dela, še posebej pa je zaželeno, če v okviru svojih dejavnosti v mladinskem centru sodelujte pri delovanju morebitnega digitalnega medija kot je spletni radio ali sorodne platforme.

Rok za prijavo je 15. marec 2021. Več informacij in prijavnico najdete na tej povezavi. 

Za vsa dodatna vprašanja so na voljo na naslovu: bostjan.juric@movit.si.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa