Mladinska informacijska anketa – Eurodesk

Ste bili kdaj na študijski izmenjavi? Ste se udeležili mednarodnega srečanja mladinskih delavcev in prostovoljcev? Eurodesk potrebuje vaše mnenje.

Glavni namen ankete in posledične analize njenih rezultatov je boljše razumevanje in vpogled v odnos mladih do različnih kanalov in struktur v družbi, preko katerih jim je omogočeno spoznavanje različnih možnosti za mobilnost (prostovoljstvo, študij, delo in usposabljanje v tujini).

Anketa bo odprta do konca novembra in je dostopna na naslednji povezavi (v desni vrstici lahko izberete želeni jezik). Namenjena je mladim med 13. in 35. letom starosti iz držav programa Erasmus+, držav Zahodnega Balkana, držav vzhodnega partnerstva, Ruske federacije in Švice.

Vsi, ki bodo izpolnili anketo, bodo imeli možnost sodelovanja v nagradni igri, v okviru katere so kot nagrada za nagrajence predvideni trije polaroidni fotoaparati.

Za sodelovanje morajo mladi izpolniti anketo v celoti, strinjati se morajo s sodelovanjem v nagradni igri, anketo pa ista oseba lahko izpolni le enkrat. Podrobnejši pogoji za sodelovanje so dostopni tukaj.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa