Odprte so prijave na kulturno-umetniške kolonije

Kdo pravi, da se resne teme ne morejo obravnavati na KUL(turni) način? 

Na EYE Brežice, ki bo potekal med 23. in 26. majem 2024, se lahko mladi med 15. in 30. letom starosti udeležite kulturno-umetniških kolonij in na KUL(turni) način izrazite svoje mnenje o Evropi.

Prijava na kulturno-umetniške kolonije = prijava na EYE Brežice?

Program EYE Brežice ti omogoča sodelovanje ALI na kulturno-umetniških kolonijah ALI osrednjih aktivnostih. Kolonije bodo potekale vzporedno z osrednjim programom EYE Brežice in bodo s tem združene v soboto, 25. maja 2024, popoldan v okviru predstavitev produkcij vsem udeleženim EYE Brežice. Prijave na na osrednji program EYE Brežice še niso odprte, bodo pa kmalu, zato spremljaj našo spletno stran in družbena omrežja.

Kako bo potekalo delo v kolonijah?

V kolonijah se bo pod strokovnim mentorstvom prosto ustvarjalo na teme  EYE Brežice, ki so demokracija, aktivna participacija, pravice, varnost, okolje, trajnost, svet, družba, delo, socialna vključenost, migracije, inovacije, izobraževanje, gospodarstvo, digitalizacija, kultura in zdravje.

Namen kulturno umetniških kolonij je, da skozi izbrani kanal skupaj z drugimi mladimi izraziš svoje predloge in ideje o Evropi, kot si jo želiš, ali pa opozoriš na kakšen izziv, s katerim se soočate mladi ali evropska skupnost kot taka. Več o posamezni koloniji pa na spletni strani EYE Brežice. 

Katere kulturno-umetniške kolonije so na voljo?

Prijaviš se lahko na:

  • foto kolonijo,
  • grafiti kolonijo,
  • filmsko kolonijo,
  • kolonijo gledališča zatiranih,
  • kolonijo produkcije elektronske glasbe,
  • hip hop plesno kolonijo,
  • likovno kolonijo,
  • kolonijo improvizacijskega gledališča.

Vsaka kolonija ima omejeno število mest, zato pohiti s prijavo!

Kje in kako se lahko prijavim? Je udeležba brezplačna?

Organizatorji EYE Brežice častimo nočitve, prehrano in kotizacijo za udeležbo! Prijava je odprta do 12. aprila 2024 na spletni strani EYE Brežice.

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa