“Priložnost zame v nevladnih organizacijah”

V sredo, 9. avgusta 2017, je Zavod RS za zaposlovanje v okviru sheme Jamstvo za mlade objavil novo javno povabilo Priložnost zame v nevladnih organizacijah, ki omogoča subvencionirano zaposlitev 130 brezposelnih z najmanj visokošolsko izobrazbo iz vse Slovenije. Mreža MaMa spodbuja mladinske centre iz nevladnih vrst, da izkoristijo priložnost, da mladim brezposelnim omogočijo zaposlitev v mladinskem centru, prav tako pa s tem okrepijo svoj delovni kader.

Povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do 30. 4. 2018. Na voljo je skupaj 1,2 milijona EUR.

S programom se izboljšujejo zaposlitvene možnosti oseb, ki so brezposelne najmanj 6 mesecev in imajo najmanj visokošolsko izobrazbo, pa na tej ravni in smeri izobrazbe še nimajo delovnih izkušenj, pridobljenih v okviru delovnega razmerja. Načrtovana je vključitev 130 brezposelnih v subvencionirano zaposlitev, ki se lahko izvaja tudi v obliki pripravništva, če je tako predvideno na podlagi področne zakonodaje.

Nevladne organizacije predložijo ponudbo za subvencionirano zaposlitev v elektronski oblikina našem Portalu za delodajalce. Pred prvo uporabo portala se registrirajo. Povabilo je odprto od 16. 8. 2017 od 10:00 do porabe sredstev, najkasneje do 30. 4. 2018 do 14.45, ko se izteče skrajni rok za oddajo ponudb.

Več o razpisu si lahko preberete na povezavi.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa