Program “Evropski mladi voditelji (EYL40)” 2022

Stalno predstavništvo Sloveniji v Evropski uniji Bruselj vabi mlade evropske državljane, stare od 30 do 40 let, ki so rojeni po 1. januarju 1982, da se prijavijo v program “European Young Leaders” 2022.

Evropski program mladih voditeljev je edinstven program,  ki vključuje različne deležnike in katerega cilj je spodbujati občutek evropske identitete. Vsako leto zato združi 40 mladih evropskih voditeljev in jih vključuje v pobude, ki bodo pomembno sooblikovale evropsko prihodnost. Predstavnikom mladih omogoča, da v sproščenem okolju soočijo svoja mnenja, podajo predloge in s tem pomembno sooblikujejo boljšo prihodnost.

Poznate ustreznega kandidata/-ko? Lahko ga/jo nominirate za pozicijo evropskega mladega voditelja in sicer tako, da posredujete ime in priimek, datum rojstva, kontaktne podatke kandidata/-ke, skupaj s kratkim življenjepisom in dosežki na strokovnem področju ter pismom, v katerem opišete, zakaj menite, da je kandidat/-ka primerna za program.

Kandidati/-ke se lahko prijavijo tudi individualno. Če meniš, da si pravi kandidat/-ka za sodelovanje v programu v prijavi pošlji svoj življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem pojasniš zakaj si primeren kandidat/-ka za program.

Prijave zbirajo do 15. marca 2021 na elektronski naslov: eyl40@friendsofeurope.org.

Več infromacij najdete tukaj.

Vir: Stralno predstavništvo Slovenije v Evropski uniji Bruselj

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa