Prvi Klub MaMa v letu 2022

V četrtek, 3. in petek, 4. marca 2022 je v organizaciji Mreže MaMa v hibridni obliki potekal 1. Klub MaMa z Zborom kluba MaMa, na katerem so se zbrale predstavnice in predstavniki mladinskih centrov iz vse Slovenije. Srečanje je potekalo v prostorih Celjskega mladinskega centra, kjer je ekipa Mreže MaMa pripravila raznolik vsebinski program.

Prvi dan je bil vsebinsko pester, saj so predstavniki mladinskih centrov spoznavali digitalno orodje Trainee in na delavnici obravnavali določitev standardov kakovosti mladinskih centrov in mladinskega dela. izvedli so tudi delavnico na temo priprave Resolucije o nacionalnem programu za mladino 2022-2031 in delavnico za načrtovanje projektov mednarodne mobilnosti n priprava na srečanje z NA MOVIT.

Drugi dan so rezultate z delavnic in zaključke prvega dne delili z odločevalci, potekal je namreč pogovor s predstavnikom urada RS za mladino na temo Nacionalnega programa za mladino in kakovosti mladinskega dela. Na Zboru Kluba MaMa so udeleženci obravnavali letno poročilo 2021 ter letni delovni načrt 2022, prvi letošnji klub pa so zaključili z interaktivno predstavitvijo novih programov Erasmus + Mladi in Evropske solidarnostne enote za mladinske centre, ki sta jo vodili predstavnici NA MOVIT.

Ekipa Mreže MaMa se zahvaljuje vsem članicam za sodelovanje, saj Klub MaMa brez vas ne bi bil tako produktiven in prijeten.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa