Vabilo na spletni dogodek o informiranju in komuniciranju v mladinskem sektorju Slovenije

Vabimo vas na spletni dogodek o informiranju in komuniciranju v mladinskem sektorju Slovenije, ki ga Mreža MaMa organizira skupaj z Uradom RS za mladino, NA MOVIT ter Mladinskim svetom Slovenije in bo potekal na platformi ZOOM v ponedeljek, 22. marca 2021, med 9.00 in 12.00 uro.

 Na posvetu vam bomo:

  • Predstavili komuniciranje in informiranje kot področji, ki ponujata številne izzive in priložnosti, dostop do kakovostnih informacij pa kot vse pomembnejši del pri pridobivanju znanj in veščin.
  • Pregledali, kako pridobljene informacije analizirati, uporabiti in posredovati ciljni javnosti preko portalov in družbenih omrežij.
  • Izpostavili, da informiranje mladih postaja vse pomembnejši del mladinskih politik, tudi zaradi vedno večjega zanimanja za elektronske komunkacije in rabe portalov in družbenih omrežij v mladinskem sektorju.
  • Poglobili pristop v odnosu do zapisovanja in beleženja o dogodkih iz mladinskega sektorja Slovenije in hkrati konkurirali v medijskem prizorišču z ostalimi portali.

Prosimo vas, da se na konferenco prijavite vsi tisti, ki se kakorkoli ukvarjate s področji informiranja in komuniciranja, pa tudi vsi tisti, ki vas to področje zanima.

Prijave sprejemamo preko povezave: https://cutt.ly/IlgFis9 do 15. marca 2021. Zoom povezavo boste prejeli naknadno ob potrditivi prijave.

Celotno vabilo na posvet si lahko preberete tukaj.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa