Vabilo na zaključno konferenco projekta Digital NGO

Predstavitev rezultatov projekta Digitalna nova generacija organizacij in orodja Mladim

Projekt Digitalna nova generacija organizacij nevladnim organizacijam, ki delujejo znotraj mladinskega sektorja, ponuja razvito podporno digitalno orodje – Mladim. Orodje mladinskim delavcem, mladim in nevladni organizacijam omogoča lažji dostop do konkretnih podatkov o opravljenem delu in tako predstavlja potencial za nadaljnji razvoj kakovostnega mladinskega dela, temelječega na podlagi dokazov in ponuja možnost predstavljanje učinkov mladinskega dela uporabnikom, širši javnosti in odločevalcem.

Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 14. 12. 2023 ob 13.00 na zaključni konferenci projekta, v digitalnem okolju Zoom. Na konferenci vam bomo podrobno predstavil rezultate in aktivnosti projekta, ki so potekale ob razvoju digitalnega orodja za podporo mladinskemu delu Mladim in delne rezultate orodja, pridobljene tekom projekta.

Program konference:
13:00 – 13:10 –> Kratka predstavitev projekta in zakaj smo se srečali
13:10 – 13:20 –> Refleksija konzorcijskih partnerjev in predstavitev rezultatov projekta
13:20 – 13:30 –> Povzetek rezultatov orodja mladim.si na primeru projekta Nova generacija mladinskih centrov
13:30 – 14:00 –> Predstavitev produkcijskih in analitičnih podatkov in potencialov orodja Mladim.si
prof. dr. Tomaž Deželan
14:00 – 14:30 –> Uporabniška izkušnja projekta EVI – aplikacija za vodenje evidenc prostovoljskega dela in koordiniranje ter mentoriranje prostovoljk_cev: Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske mreže Maribor in Društvo za razvijanje prostovoljskega dela Novo mesto

Prosimo, da nam svojo prisotnost potrdite na povezavi, najkasneje do torka, 12 12. 2023: https://forms.gle/hWaKmyZigLiE1FkSA

Povezavo do srečanja vam posredujemo dan pred izvedbo.

Vljudno vabljeni!

Digital NGO je financiran s strani Ministrstva za javno upravo Republike Slovenije. Projekt se izvaja v konzorcijskem partnerstvu treh organizacij: Mreže MaMa, IPM Akademije in SZOTK – Slovenske zveze za javno zdravje, okolje in tobačno kontrolo.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa