Vabilo: Usposabljanje Be a Hero

Mreža MaMa se je kot partnerska organizacija vključila v mednarodni projekt strateškega partnerstva Be a hero Zavoda VOZIM, ki je sofinanciran s strani programa Erasmus+: Mladi v akciji. Skupaj s partnerji iz Portugalske (Prevenção Rodoviária Portuguesa in Associação Educativa Nacional de Inclusão e Inovação nas Escolas – AENIE) in Belgije (Responsible Young Drivers Vlaanderen in TOP-25 EUROPE) bomo skozi različne projektne aktivnosti aktivirali mladinske delavce ter jim ponudili znanja in orodja za izvajanje aktivnosti za mlade s področja prometne varnosti v njihovem lokalnem okolju.

Namen projekta Be a Hero je opolnomočenje mladinskega sektorja in krepitev kakovostnega dela mladinskih delavcev z nadgradnjo kompetenc ter ustvarjanje strokovnega znanja s področja prometne varnosti.

Mladinski delavci bodo pridobili znanja s področja prometne varnosti, škodljive rabe alkohola, iniciative Heroji furajo v pižamah, predvsem pa kako lahko mladinsko delo pripomore k preventivi s področja prometne varnosti in prispeva k preprečevanju posledic rabe alkohola. Na treningu bomo okrepili in poglobili znanja s področja mladinskega  dela in metod dela z mladimi. To znanje bodo udeleženci uporabili v njihovih organizacijah in razširili v delo z mladimi v lokalnem okolju.

Usposabljanje bo potekalo med 17. in 19. novembrom 2021 v Mladinskem centru Brežice, Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na urban.krevl@mreza-mama.si oziroma na telefonski številki 041 223 873.

Celoten program si lahko ogledate tukaj.

Na usposabljanje se lahko prijavite tukaj, najkasneje do petka, 5. novembra 2021.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa