Vloga mladinskih centrov na področju duševnega zdravja

Mreža MaMa vas v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije vabi na srečanje na temo vloge mladinskih centrov in mladinskih delavcev na področju duševnega zdravja mladih. Srečanje bo potekalo na Mladinskem svetu Slovenije, Dunajska 5, Ljubljana (12. nadstropje), in sicer  v četrtek, 13. decembra ob 13:00.

Na srečanju bomo govorili o dejanskem in potencialnem pomenu mladinskega sektorja in mladinskih centrov  pri izvajanju preventivnih in drugih aktivnosti na področju duševnega zdravja mladih, pri čemer se bomo dotaknili tudi Nacionalnega programa duševnega zdravja 2018-2028. V program bomo vključili predstavitev obstoječih aktivnosti mladinskih / nevladnih organizacij in ugotavljali, kako bi lahko naredili še več oz. še bolj vključili mladinski sektor v aktivnosti na tem področju. Dogodek je torej namenjen vsem mladinskim centrom, ki se s področjem duševnega zdravja mladih že ukvarjate in tudi tistim, ki razmišljate o vključitvi tega področja v svojo dejavnost .

Podrobnosti o programu in sodelujočih boste prejeli v naslednjih dneh. V primeru večjega zanimanja za udeležbo se lahko zgodi, da bomo zamenjali lokacijo, vendar bo ta še vedno v bližini sedeža MSS. Seveda vas bomo o tem takoj obvestili. Za osvežitev in prigrizek bo poskrbljeno.

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete tukaj. Prosimo, da se prijavite čim prej, najkasneje pa do četrtka, 6. december 2018.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa