Volitve za predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino

V četrtek, 16. septembra 2021, se je sestala štiričlanska komisija predstavnikov Ustanove pohorski Bataljon in Mreže MaMa ter pregledala prispele kandidature za volitve predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino.

Volilna komisija je odprla in preverila ustreznost vseh prispelih kandidatur (ene), hkrati pa mladinskim centrom odposlala tudi vabilo za glasovanje.

Objavljamo ime kandidata, življenjepis in motivacijsko ter podporno pismo.

1. Urban Krevl

Mladinski centri lahko glasujete za kandidata tako, da do srede, 22. septembra 2021, do 15. ure, vrnete izpolnjeno glasovnico po elektronski pošti, skladno z navodili glede oddaje glasovnice. Navodila, glasovnico in ostale podrobnosti najdete v priponkah.

Volilna komisija bo evidentirala vse prejete glasovnice tako, da bo v seznam upravičencev glasovanja (mladinskih centrov) zabeležila, kateri mladinski centri bodo glasovali ter ali bo glasovnica veljavna, kot izhaja iz navodil za glasovanje (pravilno izpolnjena, pravočasno oddana). Na podlagi vseh prejetih veljavnih glasovnic bo komisija ugotovila skupno število volivcev, ki so glasovali. Nato bo preštela, koliko glasov so dobili posamezni kandidati. Za predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino bo izbran kandidat, ki bo dobil največje število veljavnih glasov.

V priponki najdete:

Priloga 1 – Seznam mladinskih centrov

Priloga 2-Lista kandidatov SVM 2021

Priloga 3-Glasovnica

Postopek glasovanja 2021-SVET VLADE RS ZA MLADINO

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa