Aplikacija Mreže MaMa je dosegljiva

Mladinska mreža MaMa skozi svoje aktivnosti oblikuje kvalitetno podporno okolje za delovanje mladinskih centrov in v tej smeri smo čas namenili tudi razvoju mobilne aplikacije, preko katere bo omogočena dodatna promocija mladinskih centrov na mladim privlačen način. Ime smo izbrali skupaj – MaMa.

Aplikacija je na voljo v trgovini GooglePlay (za uporabnike Android sistema), aplikacija za uporabnike Apple pa je trenutno še v razvoju.

Osnovna funkcija mobilne aplikacije uporabniku pokaže dogodke, ki se v njegovi bližini dogajajo v bližnji prihodnosti. V kolikor se v njegovi bližini kmalu ne dogaja nič posebnega, bo uporabnik prejel informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Aplikacija nudi tudi:

– prijavo na dogodek; posledično uporabnik prejme opomnik tik pred dogodkom,

– prevoz; vnos prevoza do posameznega dogodka, iskanje prevoza na dogodek in

– rezervacijo nočitve; v primeru, ko se dogodek organizira v centru, kjer je hostel oziroma je le ta v bližini.

Predstavljamo mladinske centre

V okviru vsakega dogodka lahko uporabnik pogleda tudi več informacij o centru, ki organizira oziroma gosti posamezen dogodek. Z namenom predstavitve mladinskih centrov in možnostjo dodajanja dogodkov na aplikacijo vas prosimo, da svoj mladinski center registrirate tukaj.

Ker želimo, da je mobilna aplikacija uporabna in aktualna vas prosimo dvoje:

– da dogodke redno vnašate v aplikacijo, saj s tem promovirate svoj center in vaše aktivnosti. (V kolikor ocenite, da bi objavili tudi druge dogodke, ki so za mlade relevantni v vaši lokalni skupnosti, lahko naložite tudi te dogodke.)

– da mobilno aplikacijo promovirate med mladimi in jih informirate o možnosti uporabe (plakati, kratka predstavitev aplikacije pred posameznim dogodkom, skupno “nalaganje” aplikacije z mladimi, itd…)

Več o aplikaciji bodo idejne vodje spregovorile v četrtek na Klubu MaMa, za dodatna vprašanja pa se lahko obrnete na Vodjo projektov Mreže MaMa, Lauro Krančan, (laura.krancan@mreza-mama.si).

Lep preostanek dneva!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa