Aplikacija Mreže MaMa

Mladinska mreža MaMa skozi svoje aktivnosti oblikuje kvalitetno podporno okolje za delovanje mladinskih centrov in v tej smeri smo čas namenili razvoju mobilne aplikacije, preko katere bo omogočena dodatna promocija mladinskih centrov na mladim privlačen način.

Aplikacija je na voljo v trgovini GooglePlay (za uporabnike Android sistema) in v trgovini AppStore (za uporabnike iOS sistema).
Osnovna funkcija mobilne aplikacije uporabniku pokaže dogodke, ki se v njegovi bližini dogajajo v bližnji prihodnosti. V kolikor se v njegovi bližini kmalu ne dogaja nič posebnega, bo uporabnik prejel informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Aplikacija omogoča:

  • prijavo na dogodek; posledično uporabnik prejme opomnik tik pred dogodkom,
  • prevoz; vnos prevoza do posameznega dogodka, iskanje prevoza na dogodek in
  • rezervacijo nočitve; v primeru, ko se dogodek organizira v centru, kjer je hostel oziroma je le ta v bližini.

Hkrati predstavljamo mladinske centre

V okviru vsakega dogodka lahko uporabnik pogleda več informacij o centru, ki organizira oziroma gosti posamezen dogodek. Z namenom predstavitve mladinskih centrov in možnostjo dodajanja dogodkov na aplikacijo vas prosimo, da svoj mladinski center registrirate tukaj.
Ker želimo, da je mobilna aplikacija uporabna in aktualna vas prosimo dvoje:

  • da dogodke redno vnašate v aplikacijo, saj s tem promovirate svoj center in vaše aktivnosti. (V kolikor ocenite, da bi objavili še druge dogodke, ki so za mlade relevantni v vaši lokalni skupnosti, lahko naložite tudi te dogodke.)
  • da mobilno aplikacijo promovirate med mladimi in jih informirate o možnosti uporabe (plakati, kratka predstavitev aplikacije pred posameznim dogodkom, skupno “nalaganje” aplikacije z mladimi, itd…)

Aplikacija Mreža MaMa je bila predstavljena na Klubu MaMa v Mariboru.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa