»Delam za nedoločeno rast«

Napovedujemo kampanjo v okviru projekta Koalicija mladih

 

Kampanja Delam za nedoločeno rast izhaja iz potreb mladih in je nastajala v soustvarjanju skupaj z mladimi. Ključno vprašanje, zastavljeno s strani mladih na različnih aktivnostih znotraj projekta Koalicija mladih, je (Za)kaj se mladim splača delat? Ob vseh možnostih in različnih načinih zaslužka, ki jih prinaša sodobnost, interes mladih za pridobivanje delovnih izkušenj upada, rešitve pa iščejo v različnih alternativnih načinih zaslužka.

Z iskanjem odgovorov na to vprašanje kampanja poudarja pomen aktivnega vključevanja mladih v družbene procese, njihove participacije na trgu dela, pa tudi pridobivanja izkušenj skozi prostovoljno delo in neformalno izobraževanje. Mlade skuša napeljati k razmisleku o delu kot vrednoti, pri čemer se osredotoča predvsem na (z delom) pridobljene izkušnje in veščine, ki spodbujajo rast in krepijo kompetentnost mladih ljudi.

Kampanja bo v naslednjih tednih potekala na Instagramu, kjer bodo mlade najprej nagovarjali ambasadorji, uspešni in vplivni mladi, ki bodo svoje videe z odgovorom na vprašanje (za)kaj se splača delat, pod hashtagom #DelamZaNedoločenoRast objavili na Instagram profilu Mreže MaMa (https://www.instagram.com/mrezamama/). Mladi bodo preko različnih komunikacijskih kanalov spodbujeni, da posnamejo svoj video in ga objavijo na svojem Instagram profilu pod omenjenim hashtagom.

Vsi mladi vabljeni k podajanju svojih odgovorov in razmišljanj!

 

 

 

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa