Delavnica E-cikliraj v Zasavju!

V družbi ZEOS, d.o.o. so z januarjem 2016 pričeli z izvajanjem petletnega projekta zbiranja in ločevanja e-odpadkov in odpadnih baterij z naslovom LIFE Gospodarjenje z e-odpadki, ki je sofinanciran s strani Evropske komisije in Ministrstva za okolje in prostor RS.

V sklopu projekta vzpostavljajo potrošniku prijazno mrežo zbiranja e-odpadkov in odpadnih baterij, med drugim tudi postavitev uličnih zbiralnikov na ekološke otokeširom Slovenije. Organizirajo več spremljevalnih aktivnosti, saj želijo občanom, tudi mladim, predstaviti projekt, omogočiti prijaznejša in dostopnejša mesta za oddajanje e-odpadkov in jih hkrati seznaniti, zakaj je pravilna oddaja odpadkov pomembna za okolje.

Kot partner v projektu, ki združuje 45 mladinskih centrov po Sloveniji, Mreža MaMa tokrat soorganizira delavnice za mlade na temo e-odpadki in vaše okolje, pod sloganom e-cikliraj.

Prva delavnica za mlade na temo e-odpadki in vaše okolje v jesenskem obdobju je bila organizirana 28.09.2016 v Celju, tokrat pa bomo 06.10.2016, ob 10.00 uri v Mladinskem centru Trbovlje.

#sevidimo #ecikliraj

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa