Delimo izkušnje za razvoj demokracije v državah tretjega sveta – Participation in sharing, learning and evolving together

Konec prejšnjega leta, 5. decembra 2013, je Mreža MaMa s podpisom pogodbe uradno začela mednarodni projekt “Participation in sharing, learning and evolving together”. Projekt smo oblikovali skupaj s partnerji iz Nepala, Bangladeša in Finske.

Gre za projekt, ki je izjemnega pomena za razvojno sodelovanje in prenašanje dobrih praks med državami iz Evrope v države tretjega sveta. Njegov namen je prenos dobrih praks aktivne participacije mladih med partnerji projekta in spoznavanje ter ustvarjanje novih pristopov mladinskega dela.

Predstavniki naših članic in del ekipe Mreže MaMa ter partnerji in njihovi predstavniki so trenutno v Bangladešu. V naslednjih mesecih se bodo izvedli študijski obiski še na Finskem, Nepalu in v Sloveniji. Veselimo se novih znanj, ki jih bomo po svetu nabirali v 2014 in seveda delili z vami. Namaste!

Spremljate nas, saj vas bomo obvestili o učinkih in rezultatih prvega srečanja vseh partnerskih organizacij in njihovih predstavnikov.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa