Dialog mladih 2.0: Vključujemo! ta konec tedna v Ljubljani

Mreža MaMa in Mladiski svet Slovenije ta konec tedna organizirata dogodek Dialog mladih 2.0: Vključujemo! v Ljubljani.

Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 13. in v petek, 14. marca ob 11.30 in v Dijaškem domu Ivana Cankarja (stavba A), Poljanska 26, Ljubljana, kjer bomo na srečanju mladih in odločevalcev v okviru projekta strukturiranega dialoga z naslovom Dialog mladih 2.0: Vključujemo! odprili dialog med med mladimi in odločevalci na temo socialnega vključevanja mladih. Zbrane bo nagovoril župan MOL Zoran Jankovič. Od odločevalcev so udeležbo že potrdili: Andrej Čuš, Matevž Frangež (poslanca), mag.Mateja Demšič (načelnica oddelka za kulturo in vodja Urada za mladino Ljubljana), Barbara Vrtačnik in Sandi Meke (Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Ljubljana).

Projekt Dialog mladih 2.0: Vključujemo! poteka ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino. V Ljubljani kot lokalni koordinator sodeluje mladinski center, Javni zavod Mladi zmaji ter kot so-koordinator Mladinski svet Ljubljana. S tem dogodkom se bo Ljubljana priključila 10-tim lokalnim srečanjem, ki potekajo po vsej Sloveniji. Na dogodkih mladi oblikujejo in predstavnikom lokalnih oblasti predstavijo konkretne predloge in ukrepe za izboljšanje njihovega položaja na lokalni ravni ter splošno v Sloveniji. Mladi se v večini osredotočajo na možnosti socialne vključenosti mladih, na področjmu katere je trenutno med najbolj aktulanimi temami ravno zaposljivost mladih.

Vabimo, da se dogodka udeležite v čim večjem številu in ponesete vest o dogodku v širšo javnost.

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite na maja.majcen@mladizmaji.si. Za dodatne informacije so vam z veseljem na voljo na 051 659 029 (Maja Majcen).

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa