E-publikacija – Say hello to tolerance

 

Mladinska mreža MaMa je v letu 2016, drugo leto zapored, gostila skupinski EVS, tokrat pod imenom Say hello to tolerance. Lanski skupinski EVS se je odvil v 5-ih krajih po Sloveniji, začeli pa smo v Ljubljani. Pot so  EVS udeleženci nadaljevali v Velenju, Novem mestu, v Ajdovščini in končali v Mariboru.

Projekt evropske prostovoljske službe Say hello to tolerance, ki je potekal med 26. 9. 2016 in 28. 10. 2016 se je s koncem leta 2016, torej tudi uradno zaključil. 16 prostovoljcev iz8 različnih držav je med svojim potovanjem po Sloveniji promoviralo strpnost in 20. obletnico Evropske prostovoljske službe.

>>> e-PUBLIKACIJA <<<

Končna e-publikacija skupinske EVS projekta, ki jo je pripravila Mreža MaMa vsebuje prispevke prostovoljcev, ki so jih redno objavljali na Facebook strani projekta MaMa’s EVS. Povezavo do Virtualnega muzeja strpnosti, ki je eden izmed produktov projekta Say hello to tolerance. V njej najdete tudi opis aktivnosti, ki so se dogajale vsak teden in kako so se prostovoljci spopadali z njimi.

Kod dodatek je v publikaciji tudi izvleček iz evalvacijskiga dnevnika, ki smo ga prostovoljcem pripravili za lažje evalviranje aktivnosti je služil tudi kot pomoč pri zaključni evalvaciji projekta.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.”

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa