eMaMa december 2016

e-MaMa december 2016 – TUKAJ

Mesec december je bil poln prednovoletnih srečanj, obljub in zaobljub, v znamenju mreženja, priprave poročil, pregleda realizacije dela in priprave načrtov za naprej. Kar nekako je zbežal mimo vsega dogajanja, a vsekakor smo poskrbeli za nekaj konkretnih napovedi za leto 2017.

Preglejte zadnjo eMaMo v letu 2016 in si preberite kako smo preživeli mesec, skrbno preglejte naš načrt projektnih aktivnosti ter:

 –       spodbudite mlade, da se vključijo v usposabljanja pri projektu MLADIM Več…

–       motivirajte mlade, da se ob iztekajočem projektu, udeležijo mednarodnega treninga na Finskem Več…

 Poleg projekta MLADIM, smo področje zaposlovanja in zaposljivosti mladih naslavljali tudi s projektom Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost! Leto 2016 je bilo tako polno usposabljanj, promocij, dogodkov v lokalnih okoljih v sodelovanju z našimi članicami, mladinskimi centri, itd. Preberite si junaške utrinke iz leta 2016 in bodite še naprej z nami.

V mesecu decembru izpostavljamo obisk letnega posveta mladinskega sektorja in pa usklajene aktivnosti organizacij v mladinskem sektorju, na področju procesa sprejemanja NPK mladinski delavec / mladinska delavka. Prvi rezultati strukturiranega dialoga mladih s predsednikom Vlade RS, dr. Mirom Cerarjem so že vidni –  na seji Strokovnega sveta RS za poklicno in strokovno izobraževanje, so potrdili poklicni standard mladinski delavec/delavka.

Želimo vam veselo, sijoče, mladinsko, udarno in popularno …

srečno 2017!

Ekipa Mreže MaMa

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa