Evropski mladinski dogodek EYE2021

Evropski parlament bo 8. in 9. oktobra 2021 v Strasbourgu organiziral zdaj že tradicionalni Evropski mladinski dogodek EYE2021, na katerega so vabljeni mladi iz vse Evropske unije in tudi širše, da si izmenjajo ideje o prihodnosti Evrope in razpravljajo o njih. Izvedba dogodka bo prilagojena aktualnim zdravstvenim razmeram in preventivnim ukrepom, povezanim s pandemijo covida-19, zato bo njegov format znan predvidoma sredi junija, priprave na dogodek pa že potekajo.

Prijava za finančni prispevek EP za potne in namestitvene stroške

K njej ste vabljene vse skupine, ki si želite aktivno sodelovati na dogodku EYE v Strasbourgu. Prednost pri izboru imajo skupine, ki prihajajo iz podeželja ali odmaknjenih območij oziroma jih sestavljajo predstavniki prikrajšanih družbenih skupin, upoštevan pa bo tudi njihov angažma in specifični vsebinski vidik, ki ga prispevajo k dogodku. Ker je število udeležencev dogodka omejeno, bo štela tudi hitrost prijave. Vsekakor pa pohitite z njo, saj se rok izteče v sredo, 2. junija.

Več informacij in prijavnice najdete na tej povezavi.

Prijava organizacije aktivnosti na dogodku EYE2021

Če bi s svojo skupino radi neposredno sodelovali v programu dogodka EYE2021 z aktivnostjo, ki je izvirna, interaktivna in spodbuja aktivno udeležbo občinstva, jo prosimo prijavite organizatorjem. Če bo izbrana, bo vaša aktivnost uvrščena v program dogodka, brezplačno pa se jo bodo lahko udeležili vsi udeleženci EYE2021. Predlagatelji najboljših aktivnosti bi lahko prejeli tudi finančni prispevek Evropskega parlamenta za potne in namestitvene stroške.

Več informacij in prijavnice najdete na tej povezavi.

Vir: Evropski parlament

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa