Evropski parlament razvija Info točko za mlade

Evropski parlament (EP) razvija Info točko za mlade, s katero bodo mladim omogočili neposredni dostop do vse ponudbe Parlamenta za mlade. Info točka bo vsebovala informacije o programih, dogodkih, pobudah, tekmovanjih in učnem gradivu – vse na enem mestu.

Ker je pomembno, da Info točka koristi vsem mladim, so pripravili kratko anketo, ki jim bo v pomoč pri razvijanju Info točke. “Pomagaj nam razviti Info točko, ki bo koristna tudi zate. Imaš osebno izkušnjo s katero od aktivnosti EP za mlade? Povej nam, kako naj zagotovimo, da bodo informacije o naših aktivnostih še bolj vidne. Če še nimaš tovrstne izkušnje, pa nam sporoči, kakšne vsebine in formati bi te lahko vzpodbudili k sodelovanju v prihodnje!” so zapisali v pozivu mladim.

Da bi razvili Info točko za mlade, ki bo dostopna in koristna vsem, potrebujejo pomoč vseh nas, zato mladinske centre vabimo, da povezavo do ankete posredujete mladim in jih spodbudite k posredovanju njihovega mnenja. 

V naslednjih dneh in tednih bo Evropski parlament na profilih družbenih omrežij Facebook, Instagram in Twitter objavil vabila k izpolnjevanju ankete. Vabljeni k deljenju!

Vir: Evropski parlament

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa