Izdelaj CGP za projekt naše članice!

Naša članica, ZPTM Brežice, enota: Mladinski center Brežice je s projektom PiMP – Priložnosti in izzivi mladih v Posavju uspešno kandidiral na javnem razpisu za “Spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposljivost 2016-2018.”

Oblikovanje skupne celostne grafična podobe projekta je ena izmed prvih aktivnosti projekta. Izbrana celostna podoba pa bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnostih in dosego ciljne skupine projekta. Zavod za podjetništvo, turizem in mladino zato vabi vse zainteresirane k prijavi na razpis za oblikovanje CPP.

Cilj razpisa je oblikovanje CGP projekta za komunikacijske in promocijske namene ter spodbujanje mladih k udeležbi v projektu, zato naj bo CGP inovativen, kritičen in drzen ter mladim prijazen, inovativen, drzen in proaktiven. S CGP-jem projekta bodo gradili prepoznavnost projekta med mladimi kot tudi splošno javnostjo.

Z izbranim prijaviteljem bo naročnik sklenil avtorsko pogodbo ali pogodbo o naročilu, s katero se zavezuje izplačati 1000,00 EUR bruto za zgoraj navedena opravljena dela oziroma storitve oblikovanja CGP projekta.

Rok za oddajo ponudbe je 17. 10. 2016.

Rezultati razpisa bodo javno objavljeni – na spletni strani naročnika in sodelujočih organizacij. Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 21. 10. 2016.

Celotni razpisni dokument dobite na tej povezavi.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa