Izšel je novi promocijski film mladinskih centrov s hostli – Odkrivaj neodkrito

Mladinska mreža MaMa je v okviru projekta MCH turizem izdala nov promocijski film mladinskih centrov s hostli, Odkrivaj neodkrito. Scenarij za film in sama izdelava filma je nastala v produkciji Mladinskega centra Velenje – Kunigunda RMC, v sodelovanju s Studiom Mozaik, del glasbe pa predstavlja avtorsko delo mladega velenjskega glasbenika Ervina Oppitza.

Ste ljubitelji odkrivanja skritih kotičkov in doživljanja lokalnega utripa? Vas privlačijo destinacije, ki jih še ni preplavil masovni turizem?

Na promocijskem filmu si lahko ogledate, kam vse se lahko podate in dobite idejo, kaj tam početi? Za primerno nastanitev in vaše udobje bodo poskrbeli naši mladinski hostli v Ajdovščini, Brežicah, Celju, Krškem, Mariboru, Radljah ob Dravi, Ravnah na Koroškem, Šmartnem ob Paki, Trbovljah in Velenju.

Projekt delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. Razvojne prioritete Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti, 4.1. prednostne usmeritve Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti.

Promocijski film si lahko ogledate tukaj http://youtu.be/8FfBMer0LQY

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa