Javna tribuna z mladimi: Zakaj mladi na evropske volitve?

Državni zbor Republike Slovenije v sodelovanju z mladinskimi organizacijami (Mladinski svet Slovenije, Študentska organizacija Slovenije, Dijaška organizacija Slovenije, Sindikat Mladi plus in Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji), med katerimi je tudi Mreža MaMa, pripravlja javno tribuno z mladimi z naslovom “ZAKAJ MLADI NA EVROPSKE VOLITVE?”, ki bo potekala v sredo, 27. februarja 2019, ob 19. uri, v Državnem zboru Republike Slovenije. Dogodek je namenjen razpravi z mladimi na temo pomembnih vprašanj, povezanih z Evropsko unijo in aktivnim državljanstvom.

Javna tribuna z mladimi je drugi dogodek projekta “AKTIVNO DRŽAVLJANSTVO: ZAKAJ NA EU VOLITVE?”, s katerim želi Državni zbor RS z različnimi aktivnostmi prispevati k večji družbenopolitični vključenosti državljanov in prebivalcev Slovenije ter odpreti prostor dialoga in razprave v Državnem zboru RS z različnimi družbenimi skupinami.

Vljudno vas prosimo, da se na javno tribuno prijavite z elektronsko prijavnico najkasneje do ponedeljka, 25. februarja 2019, do 12. ure.

Javna tribuna bo medijsko pokrita in v sodelovanju z Radiotelevizijo Slovenija predvajana na tretjem parlamentarnem programu ter neposredno predvajana po družbenih medijih, zato vas obenem prosimo, da svoj sedež na balkonu velike dvorane Državnega zbora zasedete najkasneje do 18.50.

Uradno vabilo na dogodek je dostopno na spodnji povezavi:

PDZ_vabilo_Zakaj-mladi-na-evropske-volitve

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa