Julijski mesečnik eMaMa

Na Mreži MaMa smo polno zakorakali v poletje in ne, nismo na dopustu. Tako smo tudi v juliju delali s polno paro ter bili aktivni na mednarodnem področju, pripravljali smo mednarodna usposabljanja ter naredili pregled projektov za preteklo polovico leta.

Veseli nas, ko so projekti v katerih smo aktivno sodelovali, prepoznani kot primer dobre prakse. Tako se je projekt Jamstvo na poti – Junaki zaposlovanja znašel v poročilu, ki ga je Evropska komisija izdala konec junija ter v katerem je predstavila 24 projektov dobrih praks, izvedenih med leti 2015 in 2018.

Prav tako smo naredili polletni pregled aktivnosti pilotnega projekta Logbook, ki smo ga aktivno začeli izvajati v začetku leta 2019, do sedaj pa v Sloveniji vključuje že 21 mladinskih centrov.

Aktivni smo bili tudi na mednarodnem področju saj smo se udeležili Evropske mladinske konference, ki je potekala v Helsinkih na Finskem ter študijskega obiska v Estoniji, ki je potekal v okviru projekta Europe Goes Local.

Pozivamo vas, da se prijavite na mednarodno usposabljanje v okviru projekta Pametno mladinsko delo v mladinskih centrih, potekalo bo med 11. in 18. novembrom 2019 v Mladinskem centru Krško. Udeleženci se bodo na usposabljanju srečali in spoznali z metodami in orodji digitalnega mladinskega dela.

Želimo vam lep preostanek poletja!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa