Ko bom velik, bom…

Kako načrtovati svojo poklicno kariero?

V okviru projekta MCH turizem bo med 16. in 18. aprilom 2014 v Mladinskem centru Krško potekal pilotni poklicni tabor za učence 8. in 9. razredov osnovnih šol v občini Krško. Udeležencem tabora bodo skozi interaktivne delavnice predstavljeni perspektivni poklici v Posavju, prav tako pa bodo razmišljali o načrtovanju lastne karierne poti.

Kako prepoznati lastne kompetence, kako izbirati poklic, kateri so obetavni poklici v Posavju in kakšne priložnosti ponuja Posavska štipendijska shema ter kako načrtovati lastno karierno pot, so le nekatera vprašanja, ki jih bodo Mreža MaMa, Mladinski cenetr Krško, Zavoda RS za zaposlovanje in Regionalna razvojna agencija Posavje odprli na poklicnem taboru.

Da pa ne bo ostalo zgolj pri teoriji, si bodo udeleženci ogledali nekaj najbolj perspektivnih delodajalcev na terenu. Obiskali bodo KOSTAK komunalno stavbno podjetje, Termoelektrarno Brestanica, DUROPACK podjetje za proizvodnjo in predelavo valovitega kartona, GEN-I trgovanje in prodaja električne energije terTIPS proizvodno in trgovsko podjetje.

Projekt delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. Razvojne prioritete Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti, 4.1. prednostne usmeritve Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa