Letna konferenca “Mladost je norost, po občini skače, kjer je most”

V okviru projekta Europe Goes Local – podpora razvoju in krepitvi mladinskega dela na lokalni ravni bo tudi letos potekala konferenca z naslovom “Mladost je norost, po občini skače, kjer je most”. Konferenca bo potekala v digitalni obliki in sicer v sredo, 11. novembra, med 9.00 do 15.00. 

Namenjena je vodstvom občin in uslužbenkam in uslužbencem občin, pristojnim za področje mladine, zato članice Mreže MaMa vabimo, da k udeležbi spodbudite predstavnike vaših lokalnih skupnosti. Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin, medsebojnemu povezovanju in izmenjavi dobrih praks.

Tema letošnje konference je: KAJ LAHKO NAREDIMO ZA VEČ PARTICIPACIJE MLADIH?

Gostiteljica konference je Mestna občina Novo mesto; konferenca bi namreč morala potekati v Novem mestu, vendar je bila zaradi epidemije prestavljena v digitalno obliko.

Na konferenco se lahko prijavite preko spletnega obrazca, najkasneje do 3. novembra 2020.

Več informacij najdete v spodnji priponki.

EGL_konf_2020_vabilo

Sodelujoči partnerji: Zavod MOVIT, Urad Republike Slovenije za mladino, Mladinska mreža MaMa, Mladinski svet Slovenije, Občina Brežice, Mestna občina Novo mesto in Mestna občina Ljubljana.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa