MEDNARODNI PROJEKTI – prijavi se

Za večje vključevanje članic Mreže MaMa v mednarodne aktivnosti, projekte in v mednarodno mladinsko delo odpiramo prijavo na projekt ”ReYion Project”, ki bo potekal od januarja 2017 do julija 2018. Gre za strateško partnerstvo, ki bo poleg vsebinskega dela ponujal tudi aplikativen koncept. Projekt je financiran s programom ”Erasmus+1 – Key Action 2 – Strategic partnership for youth”.

V strateškem partnerstvu bo poleg Mreže MaMa sodelovala še ena od članic, ki želi preko sodelovanja v projektu okrepiti eno od sledečih področij: ustanovitev in registracija mladinskih subjektov, prostovoljstvo in upravljanje ekipe, projektno upravljanje, računovodstvo in financiranje mladinske organizacije, mreženje…

Projekt je zasnovan kot 19-mesečno partnerstvo na mednarodni ravni z namenom združitve organizacij iz različnih držav ( Slovenija, Bolgarija, Belgija, Nemčija, Estonija, Irska, Španija, Italija, Hrvaška, Estonija…) s fokusom na razvoju mladinskih storitev na podeželju. Bistvo sodelovanja je izmenjava dobrih praks v zvezi z usposabljanjem mladih na asociativnem področju in oblikovanju oziroma implementaciji mladinskih pobud. Transnacionalna srečanja bodo potekala v Španiji, na Češkem in v Italiji.

Vsebino in časovnico projekta najdete v priponkah.

Prijave so odprte do 19.12.2016.

Svoj izraz interesa ter kratko obrazložitev kako se vaš mladinski center vidi v projektu pošljite na mail laura.krancan@mreza-mama.si.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa