Mednarodni seminar na temo socialnega vključevanja mladih

Na Mreži MaMa v okviru projekta Youth Coalition, programa Erasmus + Capacity Building, sodelujemo s partnerji iz Srbije in BiH, ki imajo dolgoročne izkušnje z izvajanjem različnih aktivnosti socialnega vključevanja mladih. Od 5. do 11. februarja 2018 bo pod vodstvom mednarodnih partnerjev ter gostujočega predavatelja dr. Dejana Verčiča, v MC Hiša Mladih v Ajdovščini potekal mednarodni seminar na temo socialnega vključevanja mladih.

Udeleženci seminarja bodo pridobili različne metode za izvajanje aktivnosti socialnega vključevanja mladih, ki cilja na različne skupine mladih (od socialno povsem izključenih do preventive pred socialnim izključevanjem), ter metode ustreznega komuniciranja. Vsebina seminarja je sledeča in se bo izvajala kot predstavitev v teoriji in praktične vaje:

– Program Big brother, big sister

– Nenasilno in asertivno komuniciranje

– Teater

– Komuniciranje z ustreznimi deležniki

Prihodi so 5.2.2018 do 18.00, odhodi pa 11.2.2018 po 9.00.

Vsi, ki se bodo udeležili mednarodnega seminarja bodo med 25. in 28. marcem 2018, vabljeni na vmesno srečanje, ki bo potekalo v Beogradu. V projektu lahko sodeluje 10 udeležencev. Prijave sprejemamo do 29.1.2018 TUKAJ.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa