Mladi in prihodnost Evropske unije

Scheduled Dogodki Naslovnica Novice
Vilharjeva cesta 11 Map

V četrtek, 2.3.2017, ob 17. uri, Vlada RS in Evropska komisija organizirata  dialog mladih s predsednikom Vlade RS, dr. MIROM CERARJEM in predsednikom Evropske komisije, JEAN – CLAUDE JUNCKERJEM; pod naslovom Mladi in prihodnost evropske unije. Dogodek bo potekal v Festivalni dvorani, v Ljubljani.

Postavi vprašanje -> #EUdialogues #prihodnostEU #mladi

Mreži MaMa sodelovanje v tovrstnih aktivnostih ni tuje, tokrat v podobnem dialogu sodelujemo že četrtič.  Z željo po aktivni vključenosti in povečanju participacije mladih vas vabimo, da se udeležite dialoga in izkoristite priložnost, da jasno, glasni in argumentirano predstavite svoje stališče, ideje, potrebe ali pa zgolj sodelujete v dogodku.

PRIJAVA

Vprašanja lahko že postavljate na Twitterju: #EUdialogues #prihodnostEU #mladi.

Kaj potrebujete za razvoj v vašem lokalnem okolju? Kje vidite ovire na poti do prve trajne zaposlitve? Kaj prepoznavate kot dobro prakso na ravni EU? V čem se strinjate, kaj želite spremeniti? Tu je priložnost, izkoristite jo!

Dialogi z državljani tečejo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremljajte jih tukaj in se v razpravo vključite na Twitterju z #EUdialogues.

Slovenija za uspešno Evropo prihodnosti je serija razprav slovenske vlade s predstavniki strokovne javnosti, gospodarstva, civilne družbe in socialnih partnerjev o tem, kako naj bo unija učinkovitejša in bolj demokratična in kako naj prispeva k boljšemu življenju svojih državljanov.

Mreža MaMa je mrežna nevladna organizacija, ki združuje 47 mladinskih centrov iz vse Slovenije. Bistvo njenega delovanja je v povezovanju, spodbujanju mladinskega dela ter zagovarjanju interesov mladinskih centrov.

Zaradi varnostnih zahtev in protokola vas prosimo, da ste na prizorišču najkasneje ob 16. uri. Organizatorji vam sicer ne moremo zagotoviti, da boste lahko vstopili v dvorano.

Pišite nam: eudialog@mreza-mama.si

Kdaj, kje: 02.03.2017, ob 17.00, Vilharjeva 11, 1000 Ljubljana

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa