Mladi zmaji predstavljali dobre prakse v okviru srečanja »Predstavitev dobrih praks – Občina na obisku«

V petek, 1. 10. 2021, smo v okviru partnerstva Europe Goes Local, ki ga vodi Nacionalna agencija MOVIT,  izvedli srečanje »Predstavitev dobrih praks – Občina na obisku« v Mestni občini Ljubljana, kjer je Mreža MaMa, kot koordinator dogodka vodila obisk v četrtnega Mladinskega centra ”Čamac” v Zalog. V uvodu je udeležence obiska pozdravil vodja projektov Mreže MaMa, Urban Krevl, ki je predstavil aktivnosti v okviru obiskov »Predstavitev dobrih praks – Občina na obisku«.  Obiska se je udeležila predstavnica Mestne občine Novo mesto.

Katarina Gorenc, vodja urada za mladino Mestne občine Ljubljana je na obisku predstavila Razpis za sofinanciranje projektov in programov, vzpostavitev mreže ljubljanskih mladinskih centrov in delovanje in podporo Javnemu zavodu Mladi zmaji.

Marko Talijan, pomočnik direktorice Javnega zavoda Mladi zmaji je predstavil Mestni inkubator, ki je namenjen mladim Ljubljančankam in Ljubljančanom, starim od 18 do 29 let. Sestavljajo ga delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte. Zasnovan je tako, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu.

V sproščenem vzdušju so udeleženci zaključili dogodek in si bili enotni, da je pri uspešnem izvajanju mladinskega dela ključno dobro in močno povezovanje četrtnimi oziroma krajevnimi skupnostmi.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa