Mladim v marcu

Kaj smo za vas pripravili v marcu? Lahko se nam pridružite na usposabljanjih Evalvacija mladinskega dela v Ljubljani ali pa na Socialnih veščinah med mladimi, ki bosta potekali v Slovenj Gradcu in Celju!

Vsa usposabljanja so brezplačna.

EVALVACIJA MLADINSKEGA DELA

V današnjem svetu se zaradi preobremenjenosti z delom vse prepogosto srečujemo z izgorevanjem, kar pa posledično vodi v pomanjkanje motivacije, pripadnosti in predanosti delu. Zato je pomembno, da se zavedamo, da v takšnih trenutkih nismo nemočni in prepuščeni samim sebi, temveč da obstajajo tehnike in veščine, ki nam lahko pomagajo obvladovati situacijo.

Na enodnevnem  usposabljanju Evalvacija mladinskega dela se bodo udeleženci spoznali s sledečimi tematskimi sklopi:

  • Kako ohranjati in razvijati profesionalne in osebnostne potenciale
  • Kako se soočati s stresom, ki izvira iz poklica
  • Kako zagotavljati kontrolo kvalitete in standardov pri delu z mladimi

Udeleženci bodo tako preko teoretičnega znanja, pogovora in izkustvenih vaj pridobili osnovna orodja, ki jim bodo v prihodnje olajšala soočenja s stresnimi situacijami.

Usposabljanje bo  pod vodstvom sodelavke Mreže MaMa in stažistke družinske in zakonske terapije, Sare Žvikart, izvedeno v:

  • petek, 30.3.2018, od 9:00 do predvidoma 14:00 v prostorih Mladinske postaje Moste (Zaloška cesta 55, 1000 Ljubljana). Prijave sprejemamo do ponedeljka, 26.3.2018 TUKAJ

SOCIALNE VEŠČINE MED MLADIMI

Pridružite se nam na usposabljanju SOCIALNE VEŠČINE MED MLADIMI. Delavnice so namenjene mladim med 15. in 29. letom za osebnostni razvoj ter mladinskim delavcem za kasnejšo uporabo metodologij v mladinskem delu.

Cilji usposabljanja so:

  • Razviti kritičen odnos do medijsko vsiljenih nerealnih in nezdravih lepotnih idealov (prepoznati pasti).
  • Izboljšati in utrditi pozitivno telesno samopodobo (spremeniti pogled).
  • Dvigovati zavest o edinstvenosti, neponovljivosti in originalnosti slehernega posameznika (vzdrževati odnos s samim seboj).
  • Ozavestiti razliko med zdravo skrbjo za telo in vitalnost ter obsedenostjo s telesnim videzom.

Usposabljanje bo  pod vodstvom sodelavke Mreže MaMa, Lucije Čevnik, izvedeno dvakrat:

  • petek, 16.3.2018, od 8:30 do predvidoma 14:00 v prostorih MKC Slovenj Gradec (Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec). Prijave sprejemamo do ponedeljka, 12.3.2018 TUKAJ
  • soboto, 31.3.2018, od 9:00 do predvidoma 14:00 v prostorih Celjskega mladinskega centra (Mariborska cesta 2, 3000 Celje). Prijave sprejemamo do torka, 27.3.2018 TUKAJ

Glavna namena projekta Mladim sta okrepitev mladinskega sektorja in nudenje zaposlitve neizkušenim mladim. Po končanem projektu bodo vključeni mladinski centri zaposlili 32 na novo usposobljenih mladinskih delavcev/informatorjev, prav tako pa bodo aktualni mladinski delavci pridobili nove kompetence ter orodja za delo z mladimi.

Za dodatne informacije lahko pišete na mladim@mreza-mama.si ali pokličete na telefonsko številko 030 618 628.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa