Mladinski centri izvolili novega predstavnika v Svetu Vlade RS za mladino

Mreža MaMa je skladno s povabilom s strani Urada RS za mladino, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, vodila postopek volitev predstavnika/ce mladinskih centrov v Svet Vlade RS za mladino, ki je bil sprožen z zaključkom mandata Nežke Agnes Vodeb, dosedanje predstavnice mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino.

Danes, 18. avgusta 2017 ob 10. uri, se je sestala volilna komisija in ugotovila izid glasovanja. Na podlagi štetja glasov, je za predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino izvoljen Miha Peternel. Sklep o izvolitvi predstavnika mladinskih centrov v Svet Vlade RS za mladino je priložen.

Mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa in članica volilne komisije je po razglasitvni rezultov povedala: “Vsem mladinskim centrom se želim zahvaliti za oddane glasove, saj mi je v zadovoljstvo, da ste se z glasovanjem odzvali v takšnem številu. Svet Vlade RS za mladino postaja zanimiv organ, v katerem tudi mladinski centri prepoznavate priložnost za družbeno udejstvovanje in sooblikovanje ter spremljanje mladinskega sektorja. Vesela sem, da imam priložnost to zapisati in se veselim nadaljnjega sodelovanja ter upam, da skupaj premaknemo še marsikatero skupno zgodbo. Čestitke vsem kandidatom za pogum pri kandidaturi, izvoljenemu pa veliko zagona, konstruktivne razprave in proaktivnosti pri predstavljanju mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino.”

Sklep o izboru predstavnika MC v SVM-2017

 

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa