Mreža MaMa išče sodelavca/ko

Mreža MaMa je s projektom MLADIM uspešno kandidirala na javnem razpisu za »Spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposljivost 2016-2018«.

Za delo na projektu smo predvideli dodatno zaposlitev strokovnega sodelavca-sodelavke.

V priponki objavljamo razpis, preglejte ga in če ste za sodelovanje zainteresirani, nam pišite! Hkrati vas prosimo, da novico razširite med vašimi sodelavci in sodelavkami, prostovoljci in prostovoljkami ter ostalimi, ki bi jih zanimalo delo na Mreži MaMa in projektu MLADIM.

Opis projekta:

Osnovni namen projekta je krepitev mladinskega sektorja skozi zaposlovanje mladinskih delavcev oziroma mladih informatorjev v mladinskih centrih. Tekom izvajanja projekta bodo mladinski centri opolnomočeni in kadrovsko ter vsebinsko močnejši, saj bodo le ti aktivno vključeni v izvajanje ter uporabo rezultatov projekta. Inovativne ter inventivne metode novih modulov usposabljanj (temelječih na metodah neformalnega učenja) bodo v mladinske centre (45 lokalnih skupnosti v Sloveniji) vnesle dodatno oporo, kvaliteto dela ter prepoznavnost sektorja na lokalnih, regionalnih ter na nacionalni ravni. Preko aktivnosti, ki jih bo Mreža MaMa izvajala na terenu bodo mladinski centri opolnomočeni, hkrati pa bodo pridobili in uporabljali nova orodja pri delu z mladimi.

Krepitev aktivnega državljanstva mladih za povečanje zaposljivosti in zaposlenosti mladih je bistvo projekta MLADIM. Aktivno vključevanje lokalnih mladinskih centrov in neorganizirane mladine, razvoj učnih gradiv za usposabljanja mladinskih delavcev in vključevanje mladih v usposabljanja, so ključni deli projekta, ki bodo pripomogli h kvalitetnemu razvoju mladinskega sektorja. Gre za dvojno dodano vrednost projekta – vključeni mladinski centri bodo zaposlili mlado osebo, ki bo zaradi projekta ustrezno usposobljena za mladinsko delo in krepitev mladinskega centra.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa