Na križišču mladosti z mag. Majo Hostnik o mladinskem delu

“Mladi nam dajejo signal kam gremo in kam bomo šli v prihodnosti.”

Direktorica Mreže MaMa, mag. Maja Hostnik je o mladinskem delu spregovorila v podcastu mlad.si – Na Križišču mladosti. Pogovor je tekel o mladinskem delu v sklopu kampanje Odmev mladosti,  ki je v mesecu maju v ospredje postavila pozitivne učinke mladinskega dela na mlade, lokalno skupnost in družbo, dosežkih evropskega leta mladih in načrtih Mreže MaMa.

“Mladi z udeležbo v aktivnostih mladinskega dela postanejo bolj samozavestni, pridobijo nova prijateljstva, so bolj vključeni v družbo. /…/ Mladinsko delo tudi opozarja na izzive, ki jih imamo trenutno v družbi in jih tudi rešuje. Kjer določene institucije ne morejo reševati problemov lahko pripomoremo mi z mladinskim delom.

Za beleženje učinkov mladinskega dela Mreža MaMa trenutno razvija orodje, ki bo prineslo poenoteno spremljanje za vse organizacije v mladinskem sektorju, kar bo omogočalo komuniciranje učinkov mladinskega dela temelječega na podatkih in dokazih.

Kako bi ovrednotili stanje mladinskega sektorja v Sloveniji?

Kaj za vas in za Mrežo MaMa pomeni portal mlad.si?

Kakšni so načrti Mreže MaMa za prihodnost?

Odgovore na ta in druga vprašanja izveš v podcastu, ki je dostopen tudi na spletni platformi SpotifyApple podcastsAmazon music in ostalih platformah za predvajanje.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa