Na »Skoku v poletje« pregledali letošnje dosežke in načrtovali nove aktivnosti

Mreža MaMa je v petek, 21. junija, organizirala že tradicionalni »Skok v poletje«, ki je tokrat potekal v Mladinskem centru Žalec, sicer najmlajši članici Mreže MaMa. Uvodoma nas je sprejel direktor Mladinskega centra Žalec Tomaž Kozovinc, ki je na kratko predstavil delovanje mladinskega centra.

Direktorica Mreže MaMa mag. Maja Hostnik je predstavila letošnje dosežke Mreže MaMa in najpomembnejše projekte, ki jih izvajamo v sodelovanju z mladinskimi centri iz cele države. V prvi polovici leta je bil največji projekt Evropski mladinski dogodek EYE Brežice, ki je potekal ob podpori in sofinanciranju Evropskega parlamenta. Po izvedenem dogodku ocenjujemo, da je bil ta zelo uspešen, kar kaže tudi odziv mladih udeležencev v evalvaciji dogodka.

V nadaljevanju že tradicionalnega dogodka, na katerem v začetku poletnih mesecev zberemo z mladinskimi delavci in delavkami ter vodji in direktorji ter direktoricami članic smo izvedli tri delavnice, v katerih smo načrtovali nadaljnje aktivnosti.

Aktivni mladi v mladinskih centrih so govorili o prihodnosti EU, mladinske delavke in delavci so na delavnici krepili veščine komuniciranja, vodje in direktorji ter direktorice pa so snovali skupno kampanjo za prepoznavnost in pripoznavanje mladinskega dela.

Druženje smo v neformalni obliki nadaljevali s kosilom in prijetnim pogovorom ter mreženjem.

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na »Skoku v poletje« v Žalcu. Želimo vam uspešno poletje in nadaljevanje leta.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa