Nacionalna koordinacijska točka za vseživljenjsko karierno orientacijo

Z Zavoda RS za zaposlovanje so sporočili, da izvajajo projekt Nacionalna koordinacijska točka za vseživljenjsko karierno orientacijo, katerega cilj je tudi izobraževanje
svetovalcev s področja načrtovanja in vodenja kariere. Izobraževanja so brezplačna, v njih se lahko vključijo tudi zaposleni, ki pomagajo mladim reševati njihove probleme in tako slej ko prej naletijo tudi na življenjsko poslanstvo in načrtovanje kariere.

Izobraževanja so objavljena na spletni strani zavoda RS za zaposlovanje. Več si preberite na povezavi Nacionalna točka …

Trenutno na zavodu izvajajo dve delavnici in sicer prvo s področja PODJETNIŠTVA, kako prepoznati med strankami tiste, ki imajo smisel za podjetništvo in kaj mora vedeti svetovalec, da potencialnega podjetnika usmeri na podporne institucije in druga z naslovom NEODLOČENI MLADI, kako si lahko svetovalec pomaga, da pripelje mlade do sprejemanja kariernih odločitev.

V prihodnosti še bodo zagotovili nekaj izobraževanj, so sporočili z Zavoda RS za zaposlovanje, zato spremljate njihovo spletno stran www.ess.gov.si.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa