Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2018

Leto je že naokoli in Urad RS za mladino, v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije, že pripravlja letošnji nacionalni posvet mladinskega sektorja. Le ta bo tokrat potekal v četrtek, 22.novembra 2018, v Hotelu Brdo na Brdu pri Kranju.

Namen letošnjega posveta bo pogovor o vprašanjih, povezanih s kakovostjo v mladinskem delu. Vse organizacije v mladinskem sektorju, ki bi na posvetu želele predstaviti projekte, orodja, standarde in aktivnosti na temo kakovosti v mladinskem delu vabljene, da se prijavite in primere dobrih praks, delite tudi z drugimi organizacijami znotraj sektorja. Primeri dobrih praks naj bodo na temo kakovosti v mladinskem delu, za naslednja štiri področja: koncepti in oblike mladinskega dela v Sloveniji; sistemi neformalnega izobraževanja in usposabljanja v mladinskih organizacijah; orodja za spremljanje in kakovost mladinskega dela; pristopi za delo s prostovoljci.

Primere dobrih praks, ki jih želite predstaviti na posvetu mladinskega sektorja, lahko prijavite do 17. septembra 2018 TUKAJ.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa