Naslednji regijki dogodek bo v Kopru

Na pobudo Urada Republike Slovenije za mladino vas Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa in Zavodom Movit.

Naslednji regijski dogodek, namenjen krepitvi mladinskega sektorja, bo potekal v torek, 27. oktobra 2015 v obalno-kraški regiji v Kopru (Center mladih Koper).

Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki vlade, s katerimi bomo v strukturirani razpravi spregovorili o odprtih vprašanjih mladinskega sektorja in položaju mladih.

Vaša vloga na dogodku je izjemnega pomena, saj nam ponuja priložnost, da se iz prve roke seznanite z dogajanjem med mladimi v vašem lokalnem okolju, o aktivnostih, ki jih izvajajo in o težavah, ki jih pestijo. Z željo, da smo slišani, vas vabimo, da skupaj ustvarimo ta dogodek in prispevamo vsak svoj delež za boljšo prihodnost mladih.

Ob zaključku formalnega dela vabljeni na prigrizek, na mladinsko tržnico in k sodelovanju pri lokalnih aktivnostih v izvedbi mladinskih organizacij.

Postanite del dogodka in odprite vrata novim priložnostim. Svojo udeležbo potrdite preko spletnega obrazca ali direktno na mss@mss.si najkasneje do 26. oktobra 2015.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mss@mss.si in 01 425 60 55.

Vabljeni, da se udeležite regijskega dogodka v vašem lokalnem okolju in prispevate svoj delež k boljšemu položaju mladih.

Rastimo skupaj!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa