Natečaj ambasador znanja za NVO organizacije – čakajo vas lepe nagrade

Mreža MINVOS in Mreža MaMa sta objavili natečaj za najboljši projekt s standardom kakovosti MIQ s področja izobraževanja – AMBASADOR ZNANJA.

Mreža Minvos – Mreža nevladnih izobraževalnih organizacij in Mreža MaMa, ki je partnerska organizacija pri projektu, sta objavili javni natečaj za nevladne organizacije. Na podlagi prijav bomo izbrali nevladno organizacijo, ki je imela na področju izobraževanja v letu 2013 poseben doprinos k razvoju nevladnega sektorja. Prijavljene nevladne organizacije se bodo potegovale za naslov Ambasador znanja.

Z namenom promocije izobraževanja v nevladnih organizacijah bomo na podlagi prijav izbirali eno organizacijo in en projekt, ki je bil izpeljan po MIQ standardu. Nagrado bosta prejela organizacija, ki je imela na področju izobraževanja poseben doprinos k razvoju nevladnega sektorja in projekt, ki je bil izpeljan po standardu kakovosti MIQ. Prejemnika naziva in najboljši projekt bo strokovna komisija izbirala na podlagi prispelih prijav in dosežkov na področju izobraževanja.

Na vas čakajo praktične nagrade – najboljša organizacija pa bo prejela PROJEKTOR, med posameznimi projekti pa bomo podelili TABLIČNI RAČUNALNIK.
Rok za prijavo na natečaj je 31.3.2014. Vabljeni!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa