Natečaj Prostovoljec leta 2018

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos že sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, ki poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS, Boruta Pahorja. V okviru natečaja bodo izbirali najboljše:

  • prostovoljke,
  • prostovoljce,
  • prostovoljski projekt,
  • Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in
  • Naj mladinski projekt

za preteklo leto.

Na natečaj se lahko prijavite vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posamezniki, oziroma vsi, ki ste v svoje dejavnosti v letu 2018 vključevali prostovoljstvo.

Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bodo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih bosta izbrana Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Za projekt šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

Natečaj se predvidoma zaključi 11. junija 2019, ko bo organizirana tudi zaključna podelitev, na kateri bodo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom. Mladinski svet Slovenije želi z natečajem predvsem omogočiti promocijo prostovoljstva in mladinskega dela, s priznanji pa pomagati pohvaliti in spodbuditi prostovoljsko delo v Sloveniji.

Prijave zbirajo po e-mailu: prostovoljec@mss.si ali po navadni pošti na: Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana. Rok za prijave je petek, 29. marec 2019.

Celotno besedilo natečaja in prijavnici najdete v priloženih priponkah.

Besedilo natečaja

Prijavnica za prostovoljce – posameznike

Prijavnica za prostovoljske projekte

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa