Natečaj za najboljšo NVO s področja izobraževanja

Obveščamo vas, da smo podaljšali rok za prijavo na natečaj za najboljšo nevladno organizacijo s področja izobraževanja in projekt s standardom kakovosti MIQ s področja izobraževanja – AMBASADOR ZNANJA

Mreža Minvos – Mreža nevladnih izobraževalnih organizacij objavlja javni natečaj, na katerem bomo na podlagi prijav izbrali nevladno organizacijo, ki je imela na področju izobraževanja v letu 2013 poseben doprinos k razvoju le tega v nevladnem sektorju. Prijavljene nevladne organizacije se bodo potegovale za naslov Ambasador znanja.

Z namenom promocije izobraževanja v nevladnih organizacijah bomo na podlagi prijav izbirali eno organizacijo in en projekt, ki je bil izpeljan po MIQ standardu. Organizacija, ki je imela na področju izobraževanja poseben doprinos k le temu v nevladnem sektorju, ter projekt, ki je bil izpeljan po standardu kakovosti MIQ. Prejemnika naziva in najboljši projekt bo strokovna komisija izbirala na podlagi prispelih prijav in dosežkov na področju izobraževanja. Prejemnika čakajo tudi praktične nagrade – najboljša organizacija bo prejela PROJEKTOR, med posameznimi projekti pa bomo podelili TABLIČNI RAČUNALNIK.

Rok prijave: 10.5.2014

Prijavite se lahko preko prijavnice: AMBASADOR ZNANJA

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa