Ni statusa…je panika?

Scheduled Dogodki Naslovnica Novice
v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16. Map

Mladi lokalni ambasadorji zaposlovanja iz Maribora, v okviru projekta “Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost“,  vabijo na dogodek “Ni statusa… Je panika?”.

Dogodek bo potekal 2. februarja 2017 z začetkom ob 15. uri, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16.

Na dogodku te bodo v sproščenem vzdušju seznanili z ukrepi Jamstva za mlade, ki so namenjeni mladim do 29. leta starosti za lažji vstop na trg dela. Ker želijo, da iz prve roke dobiš čim več praktičnih informacij o tem, kako uspešno zakorakati službi naproti, pa so na dogodek povabili tudi osebe, ki se ukvarjajo s področjem zaposlovanja mladih, da s tabo podelijo svoje izkušnje.

Ker pa ni pomembno le, da imaš službo, ampak da ti le-ta omogoča tudi dostojno življenje, te bodo predstavniki Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, na delavnici ZA dostojno delo, seznanili z različnimi oblikami dela in pravicami, ki ti ob njih pripadajo.

Če ne želiš zapravljati svojega časa in želiš poskrbeti za svojo prihodnost, se nam pridruži, da skupaj naredimo korak za tvoj boljši jutri!

Prijave zbirajo do 27. januarja – prijava TUKAJ.

Projekt Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost, financira Evropska komisija, izvajajo pa ga, v partnerstvu in pod pooblastilom Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Zavod Mladinska mreža MaMa in Zveza svobodnih sindikatov Slovenije.

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa