Novi delavnici E-cikliraj!

V družbi ZEOS, d.o.o. so z januarjem 2016 pričeli z izvajanjem petletnega projekta zbiranja in ločevanja e-odpadkov in odpadnih baterij z naslovom LIFE Gospodarjenje z e-odpadki, ki je sofinanciran s strani Evropske komisije in Ministrstva za okolje in prostor RS.

V sklopu projekta vzpostavljajo potrošniku prijazno mrežo zbiranja e-odpadkov in odpadnih baterij, med drugim tudi postavitev uličnih zbiralnikov na ekološke otoke širom Slovenije. Organizirajo več spremljevalnih aktivnosti, saj želijo občanom, tudi mladim, predstaviti projekt, omogočiti prijaznejša in dostopnejša mesta za oddajanje e-odpadkov in jih hkrati seznaniti, zakaj je pravilna oddaja odpadkov pomembna za okolje.

Kot partner v projektu, ki združuje 45 mladinskih centrov po Sloveniji, Mreža MaMa tokrat soorganizira delavnice za mlade na temo e-odpadki in vaše okolje, pod sloganom e-cikliraj.

Po delavnicah v Murski Soboti, pa Trbovljah in Celju, Mreža MaMA, katere članica je tudi MCDD iz Slovenskih Konjic, napoveduje dve delavnici – za dijake Šolskega centra Slovenske Konjice – Zreče bomo organizirali delavnici v sredo, 12.10.2016 ob 07:30, drugo pa čez teden dni, v torek, 18.10.2016, ob 11h.

#sevidimo #ecikliraj

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa