NPK mladinski delavec/delavka

Objavljamo prispevek z www.mlad.si.

Organizacije v mladinskem sektorju, smo predsedniku Vlade RS, dr. Miru Cerarju in obema ministricama, dr. Maji Makovec Brenčič, ministrici za izobraževanje, znanost in šport ter dr. Anji Kopač Mrak, ministrici za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, poslale dopis, v katerem vse tri pozivamo, da nam posredujejo uradna stališča glede procesa sprejemanja NPK mladinski delavec / mladinska delavka.

“V kolikor obstajajo še kakšna vprašanja ali nejasnosti povezane s predlogom NPK, bomo na njih z veseljem odgovorili,” še dodajajo.

Mladinski sektor je strnil svoje vrste, analiziral prednosti in prihajajoče priložnosti in tako je področje NPK mladinski delavec/delavka trdno zastopano in ima široko podporo organizacij v mladinskem sektorju.

Uredništvo mlad.si je za mnenje glede NPK mladinski delavec/delavka, prosil tudi vse člane strokovnega sveta RS za poklicno in strokovno izobraževanje; objavili jih bomo v naslednjem tednu.

V priponki si preberite dopis, ki ga je podpisalo 57 organizacij v mladinskem sektorju, o nadaljnih korakih (kateregakoli deležnika) na tem področju, pa vas bomo sproti obveščali.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa