Oblikovanje komunikacijske kampanje – ZA DRUŽBENE SPREMEMBE

Mreža MaMa skupaj z Mladinskim svetom Slovenije organizira projekte strukturiranega dialoga. Strukturiran dialog je nenehen proces, ki ga podkrepimo z različnimi projekti in posvetovanji, kamor vključujemo mlade in odločevalce.

Znotraj projekta Za družbene spremembe (v nadaljevanju ZDS) se bomo osredotočili na tri ključne teme: podjetništvo in ustvarjanje novih delovnih mest, zaposlovanje mladih in vsem mladim omogočiti udeležbo v raznoliki, povezani in vključujoči Evropi.

Ključni pomen projekta je, da se mladi zavedajo, da imajo vzvode in mehanizme s katerimi lahko so-oblikujejo družbo. V ta namen bomo v začetku septembra organizirali prvo izmed štirih aktivnostih in sicer usposabljanje za 20 mladinskih delavcev iz mladinskih centrov in mladinskih svetov lokalnih skupnostih.

Pozivamo in vabimo vas k prijavi na intenzivno usposabljanje v sklopu strukturiranega dialoga za mladinske delavce z naslovom OBLIKOVANJE KOMUNIKACIJSKE KAMPANJE, ki bo izvedeno med 5. in 7.9.2016, v Ajdovščini (MC Hiša mladih, Mladinski center in hotel Ajdovščina). Usposabljanje bomo izvajali trenerji Mreže MaMa v sodelovanju s trenerji MSS, osrednji del usposabljanja pa bo podkrepljen z zunanjim strokovnim predavateljem. Prijavite se lahko tukaj do 28.8.2016.

Več o usposabljanju najdete v priponki.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa