Odnosi z javnostmi in komuniciranje

Scheduled Dogodki Usposabljanja

Vabimo vas na enodnevno usposabljanje v sklopu projekta MLADIM z naslovom ODNOSI Z JAVNOSTMI IN KOMUNICIRANJE. Usposabljanje je primerno za tako za začetnike kot za izkušene mladinske delavce, namenjeno pa je mladim brezposelnim, ki jih zanima vključitev v mladinsko delo ter zaposlenim mladinskim delavcem in mladinskim delavcem prostovoljcem.

 Udeleženci usposabljanja bodo vodeni skozi sledeče tematske sklope:

  • Kako določiti ciljne skupine in deležnike (spoznali boste razliko med ciljnimi skupinami in deležniki ter kaj je njihova vloga ter katere so njihove lastnosti).
  • Opredelitev in priprava komunikacijskih ciljev projekta in organizacije (kako določiti merljive komunikacijske cilje in zakaj).
  • Komunikacijska orodja (katera so sodobna komunikacijska orodja in kako ter kdaj jih uporabiti).
  • Spoznavanje s komunikacijo z mediji ter kako nastopiti v javnosti (spoznali se boste z osnovnim veščinami nastopanja).
  • Oblikovanje komunikacijskega načrta za projekt ali aktivnost (kako pripravimo komunikacijski načrt in zakaj).
  • Priprava in objavljanje besedil (Kako napisati dobro novico in sporočilo za javnost in zakaj je slog pisanja drugačen za družbena omrežja kot spletno stran ter kdaj uporabiti foto ali video?).
  • Priprava konkretnega komunikacijskega načrta projekta, organizacije ali aktivnosti ter razprava o njem.
  • Izpolnitev delovnega zvezka za načrtovanje komunikacijske kampanje.

Usposabljanje bo potekalo v petek, 22.9.2017, 10.00 do 17.00, v prostorih Mladinskega centra Dravinjske doline (Žička cesta 4a, 3210 Slovenske Konjice) v organizaciji Mreže MaMa in izkušenih komunikatorjev s področja odnosov z javnostmi in medijskega komuniciranja.

Na usposabljanje se lahko prijavite TUKAJ do ponedeljka, 18.9.2017.

Usposabljanje je brezplačno.

Za dodatne informacije lahko pišete na mladim@mreza-mama.si ali pokličete na telefonsko številko 030 618 628.

Glavna namena projekta MLADIM sta okrepitev mladinskega sektorja in nudenje zaposlitve neizkušenim mladim. Po končanem projektu bodo vključeni mladinski centri zaposlili 32 na novo usposobljenih mladinskih delavcev/informatorjev, prav tako pa bodo aktualni mladinski delavci pridobili nove kompetence ter orodja za delo z mladim.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa