Odprte prijave za študijski obisk na Finskem

Septembra 2018 smo na Mreži MaMa pričeli z izvajanjem 24 mesečnega strateškega partnerstva Smart Youth Work in Youth Centres (Pametno mladinsko delo v mladinskih centrih), skupaj s partnerji iz Estonije (MTU Eesti Avatud Noortekeskuste Uhendus), Nemčije (Jugendkulturarbeit EV) ter Finske (Nuorisokeskus Marttinen), ki je financiran s strani programa Erasmus+.

V okviru projekta med, 13. in 18. majem 2019, organiziramo študijski obisk na Finskem, ki je bila na območju EU prepoznana kot primer dobre prakse na področju pametnega mladinskega dela.

Ker vemo, da je to tematika, ki zadeva celoten mladinski sektor in, da je to prihodnost na mladinskem področju, vas pozivamo, da se zainteresirani mladinski delavci na študijski obisk prijavite tukaj, najkasneje do četrtka, 7. marca 2019.

O projektu Pametno mladinsko delo v mladinskih centrih

Projekt je odgovor na izzive s katerimi se soočajo mladinska politika, mladinsko delo in mladi na področju digitalizacije mladinskega dela. Digitalni mediji in sodobne tehnologije so danes postali nepogrešljiv del mladinskega dela, saj se ti zavedajo, da so mladi eden izmed nosilnih stebrov inovacij in razvoja družbe ter katalizatorji sprememb.

Cilji projekta so:

  • Definiranje metod in orodij pametnega mladinskega dela v Sloveniji, Nemčiji in Estoniji.
  • Izdelava raziskave o potrebah mladih v Sloveniji, Nemčiji in Estoniji pri pametnem mladinskem delu.
  • Izdelava metodologije za usposabljanje mladinskih delavcev za pametno mladinsko delo v Sloveniji.

Za več informacij smo vam na voljo na urban.krevl@mreza-mama.si ter na telefonski številki 030 618 628.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa